Eines d'internet

WordPress

Curs modular gradual de coneixements de WordPress: des de la instal·lació inicial fins les plantilles premium. Introducció a les eines de software necessari per a un òptim funcionament.

Distribuït en jornades que es poden contractar independentment en funció de les necessitats de l'alumne, qui podrà accedir al curs en el punt adequat als seus coneixements de WordPress.

Dirigit tant a aquells que s'acosten per primera vegada a WordPress com per als que ja tenen certa experiència i volen ampliar els seus coneixements en esta eina.

Veure programa en pdf

WordPress

Preparació i coaching

Parlar en públic de manera efectiva. Comunica bé i aconsegueix els teus objectius

L'objectiu és millorar les competències comunicatives dels assistents.

L'habilitat per a parlar en públic és fonamental per aconseguir l'èxit en la vida professional i personal de les persones. En este curs s'ofereixen les bases per a millorar les habilitats i competències comunicatives necessàries per a aconseguir els objectius fixats. Els assistents coneixeran les tècniques per a relaxar-se i véncer la por i aprendran a parlar davant públics diversos i en àmbits comunicatius diferents i a exposar amb seguretat, naturalitat i eficiència una argumentació.

Veure programa en pdf 

 

Masterclass iniciació al pitching

Curs d’orientació per a tot aquell que tinga un projecte audiovisual i vulga presentar-lo en un procés de selecció professional (com el DocsBarcelona, per exemple). El curs dóna eines i trucs per a fer que un projecte resulte interessant sobre el paper als productors executius dels que es necessita el finançament.

Dirigit a persones que tinguen un projecte audiovisual per produir i necessiten finançament o capital extern. Presentat en dos formats: taller i masterclass.

Veure programa en pdf

Desenvolupament de projectes audiovisuals

De la idea a la pel·lícula. Exposició teòrica, enfocada al coneixement de l'etapa de desenvolupament en els projectes audiovisuals.

Dirigit a alumnes d'últims cursos de Comunicació Audiovisual i professionals que estiguen començant i vulguen conèixer més a fons com preparar aquesta etapa i quins són els recursos per a portar-

Veure programa en pdf

Audiovisuals

Producció de video per a Internet

El curs està dissenyat per a adquirir els coneixements necessaris en l'ús del video per a tenir èxit en el màrqueting de continguts. Els vídeos són el millor canal per a mostrar continguts en una estratègia de màrqueting: molt eficaços, aconsegueixen captar l'atenció dels usuaris i ajuden a retenir la informació.

Els alumnes adquiriran els coneixements necessaris en cadascuna de les fases de la producció d'una peça audiovisual: guió, preproducció, rodatge, posproducción i difusió/distribució a través de la web.

Veure el programa en pdf

Escenografia i arts escèniques

Introducció a la història de les arts escèniques, ordre estètic i funcional del decorat, fonaments estètics, realització pràctica d’un projecte escenogràfic. Professorat expert i amb molts anys d’experiència.

Dirigit principalment a alumnes de belles arts, comunicació audiovisual  i tots aquells interessats en la creació d’espais escènics. Complement dels estudis universitaris.

Veure programa en pdf

Curtmetratge

Realització d’un curtmetratge en una setmana (amb opció 15 dies), des de la idea inicial fins la projecció. Els alumnes proposen l’argument, són part de l’equip de producció, participen en el rodatge i en la postproducció. El que prima és vore tot el proces necessari per a dur a terme un projecte audiovisual, més que la qualitat del producte final.

Dirigit a aficionats al cinema sense coneixements de la matèria o estudiants d’especialitats audiovisuals en les primeres fases dels seus estudis, entre altres. Complement inicial dels estudis universitaris. Ideal per a setmanes culturals en ajuntaments o entitats culturals.

Veure el programa en pdf

Anàlisi de televisió

Anàlisi comparativa de diferents formats televisius actuals des d’un punt de vista tècnic. Disposició i us de les càmeres, il·luminació, idoneïtat del decorat i el seu aprofitament, etc. Distribuït en 5 jornades de 3/4 hores, ajustables en funció dels formats televisius tractats.

Dirigit a alumnes universitaris i de formació professional que ja hagen acabat els estudis o estiguen en un nivell avançat. Professionals audiovisuals que no siguen realitzadors o ajudants de realització (càmeres, operadors d’equips, etc.). Complement dels estudis universitaris.

Veure el programa en pdf