Eficàcia i creativitat

Oferim diferents accions de consultoria estratègica per a intenvenir en qualsevol tasca relacionada amb l’empresa. Sobretot, ens centrem en empreses que necessiten un diagnòstic actual de situació i enfocaments estratègics diferents . Apliquem solucions creatives i innovadores, o senzillament solucions eficaces per a empreses de qualsevol sector. Treballem en xarxa amb experts altament qualificats en cada temàtica empresarial. Només ens has de dir quina és la teua inquietud i nosaltres et plantejarem un seguit de possibles solucions. La primera consulta és gratuïta i sense compromís.


 Demana’ns consell, pressupost o consulta’ns els teus dubtes

Contacta

Solucions

 • Diagnòstic de la situació actual
 • Estudi de viabilitat
 • Màrqueting de vendes
 • Plans estratègics
 • Estudi de costos

Programa Expert Networking

T’orientem i et proposem solucions per a la teua idea o projecte

El nostre programa formatiu garanteix la posta en marxa de la teua empresa, amb el mínim de riscos possibles i proporciona un bagatge de coneixements i formació suficients per a aprendre a optimitzar els recursos i adquirir habilitats empresarials.

 • Èxit en l’optimització de recursos
 • Pla de viabilitat i estratègic
 • Posicionament de marca
 • Autonomia per a l’adquisició d’habilitats empresarials


El programa consisteix en un seguit d’accions personalitzades i col·lectives dirigides per tutors de la nostra xarxa d’experts.

Accions

Acció A: el teu projecte

Tipus: individual

Duració: 4 hores

Continguts: formació básica que atén al propi pla de viabilitat de l'emprenedor i als conceptes fonamentals de la teoria empresarial i estratègica. Un consultor estudia i avalua la viabilitat de cada projecte. Si l'emprenedor no ha consegit el pla de viabilitat del seu projecte, o si no el té suficientment elaborat, el consultor sènior l'ajudarà a realitzar-lo tot aplicant un model d'estudi de viabilitat informatitzat que tenim disponible i molt provat.

Plus: En aquesta acció també es contempla l'ajuda en la tramitació de les altes i llicències, així com l'ajuda i orientació en la cerca de fonts de finançament.

Acció B: Seminari Expert Networking

Tipus:col·lectiva

Adreçada a un petit grup d'emprenedors amb problemàtiques semblants.

Durada: 3 abonaments repartits en 4 hores cada un. En total, 12 hores per a resoldre els teus dubtes i fer contactes.

Continguts: l'objectiu és resoldre dubtes i problemes concrets que es puguen plantejar al llarg de la durada del programa, tot podent reservar algun abonament per a dates posteriors a la finalització de les sessions.

Acció C: el timing

Tipus: col·lectiva

Objectiu: les sessions col·lectives són concebudes com un fòrum l'objectiu del qual és la resolució dels problemes més comuns que es deriven de la posta en marxa d'una activitat empresarial.

Format: Les sessions es poden seguir presencialment o a distància.

Duració;: 32 hores en sessions de 4 hores setmanals (8 hores en total)

Xarxa d'experts

La xarxa està formada per experts en màrqueting, estudis sectorials, orientació estratègica, informàtica de gestió, mercats, reenginyeria de processos i costos, i control de la gestió. A més, comptem amb especialistes en comunicació, posicionament de marca, disseny de pàgines web, community manager, recursos humans, psicologia de les empreses i les organitzacions, i advocats en temes empresarials, dret administratiu, fiscal i laboral.

Avantatges de la xarxa d’experts

1

Testejar el teu projecte amb experts consultors i professionals altament qualificats

2

Rebre orientació i assessoria en un espai de temps relativament curt

3

Resoldre tots els dubtes i les dificultats de la posta en marxa de l’empresa o projecte

4

Accedir a uns serveis de qualitat i confiança

5

Formar part de la xarxa d’experts que garanteix la viabilitat i continuïtat de la teua empresa

Els nostres clients

 • Ecoembes
 • Museu d’Etnologia
 • Cartelera Túria
 • TLP Consulting
 • Anarpla
 • El Mercaet del Moble
 • Gilabert